Fitness FIVE pécs

Fitness 5 Pécs - slider

Árak

Árak

Alkalmi belépőjegyek

A fitness belépőjegy ára tartalmazza a klubba való belépést; és a klub területén lévő minden eszköz, valamint a szauna használatát, kivéve az extra szolgáltatásokat (csoportos órán való részvétel, személyi edzés, szolárium, büfé).

Az aerobik belépőjegy egy csoportos órán való részvételre illetve a szauna használatára jogosít.

bérletek

A fitness alkalmas bérletek ára tartalmazza a klubba való belépést; és a klub területén lévő minden eszköz, valamint a szauna használatát, kivéve az extra szolgáltatásokat (csoportos órán való részvétel, személyi edzés, szolárium, büfé).

Az aerobik alkalmas bérletek csoportos órán való részvételre illetve a szauna használatára jogosítanak.

A bérletek csak és kizárólag orvosi igazolás bemutatása esetén szüneteltethetőek illetve hosszabbíthatóak meg.

Személyi edzés - 1 alkalom (60 perc)

A személyi edzés árai a napi belépőjegyeken, bérleten felül, személyi edzőinknek direktben fizetendők. Időpont egyeztetés a választott személyi edzővel telefonon vagy emailben lehetséges.

A 2 ill. 3 fős személyi edzésnél, 1 személyi edző edz egy időben 2 vagy 3 vendéget.

1 alkalom = 60 perc

Egyéb

Klubunk csak Fitness Five mágneskártyával látogatható (kivéve az első látogatást, amikor vendégünk egy ideiglenes kártyát kap). A mágneskártya személyre szóló, és csak annak tulajdonosa használhatja.

Klubunk öltözőinek zárásához lakat szükséges – tapasztalataink szerint ez a legpraktikusabb és legbiztonságosabb megoldás. A lakatról az első látogatás kivételével vendégeink saját maguk gondoskodnak. Az ajtók zárásához szükséges lakat átmérője 6mm, klubunkban van lehetőség lakat vásárlásra és bérlésre is.

fitness