Fitness 5 Pécs - slider

Fitness FIVE pécs

Bejelentkezés

OPTIME BEJELENTKEZÉS

fitness

ÓRAREND

Az aktuális órarendünket megtalálod a Facebook és az Instagram oldalunkon!

EDZŐINK

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Hencz-Pocsai Réka

Pocsai Réka

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testépítés és fitnesz sportoktató
 • Versenyfelkészítő edző
 • INBA Miss Olympia Bikini

Eredetileg nem készültem edzőnek, bikini fitnesz versenyzőként lettem a konditermi edzés híve, így váltam edzővé, versenyfelkészítővé.

A versenyeredmények, érmek és serlegek – a sajátjaim és a versenyzőimé egyaránt – nagyon jól mutatnak, csakúgy, mint a kidolgozott, szép test. Az igazán nagy eredmény viszont az, amikor a mindennapos kitartást, fegyelmet, a szorgalmas munkát az edzőtermen kívül is tudod kamatoztatni. Sok út vezet a sikerhez, és nem kell versenyzőnek lenned ahhoz, hogy elérd a saját sikereidet. Lépj ki a komfortzónádból, próbálj ki új módszereket és lásd meg mi válhat belőled! A konditeremben nem csak az izmaid fejlődhetnek, hanem a személyiséged is.

A versenyzés során megtapasztaltam a sportágat a végletekig. Végigcsináltam a legszélsőségesebb edzésterveket, a legszigorúbb diétákat is, kipróbáltam az izomtömeg-növelő terveket és a szponzoraim révén megtanultam, hogyan fokozhatjuk az eredményeket a mai táplálék-kiegészítőkkel. Ezekkel a személyes tapasztalataimmal, és a sportág iránti szeretettel tudlak segíteni és motiválni, ha fogyásra, izomépítésre, fitt formára vagy színpadra lépésre vágysz.

Mottó:

„A szánalmat ajándékba kapjuk, az irigységért meg kell dolgozni.” (Casanova)

Beszélt nyelv: angol

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Karmó Szilvia

Karmó Szilvia

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testépítő-Fitness Sportoktató
 • BOSU Trainer
 • Életmód és Táplálkozási Tanácsadó
 • Pécsi Tudomány Egyetem TTK matematika-fizika tanár

Már kisgyermekként tudtam, hogy tanítani szeretnék, így lettem pedagógus. A mozgás nem volt az életem része, versenyszerűen nem sportoltam. Felnőttként fontossá vált számomra az egészséges életmód és a mozgás, így gyermekeim születése után a mindennapjaim részévé vált. Mindig szerettem a kihívásokat, így kezdtem el 40 évesen síelni.  Soha nem gondoltam, hogy egy síbaleset gyökeresen változtatja meg az életem és egy új életút kezdődik számomra. Immár 7 éve, hogy először súlyzós edzést végeztem és azóta az életem részévé, majd hivatásommá vált. Vallom, hogy tanulni, fejlődni soha nem késő és az új célok, álmok viszik előre az embert.

Amire büszke vagyok:

Büszkeséggel tölt el, hogy saját átalakulásommal példát mutattam a családomnak, gyermekeimnek és a körülöttem élőknek. Megmutattam, hogy ha mersz nagyot álmodni, akkor azt kitartással, hittel és teljes odaadással eléred. Számomra az egyik legfontosabb dolog a hitelesség és példamutatás. Táplálkozási tanácsadóként több embernek segítettem már az egészséges életmód elsajátításában és a felesleges kilók leadásában.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Az edzések során fontosnak tartom a helyes mozgásminta elsajátítását és a preventív módszerek figyelembe vételét. Az állapotfelmérés után az életkornak és edzettségi szintnek megfelelő edzésterv összeállítása az elsődleges szempontom. Célom, hogy a mozgás mellett a helyes táplálkozás alapjait is elsajátítsák vendégeim. Ha már megfogalmaztad a célodat, de az eléréséhez segítségre van szükséged keress bátran! Én már végig mentem az úton, téged is végig vezetlek rajta!

Mottó:

„ Ha van egy álmod megvalósíthatod, senki nem fog vissza. Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le!”

Beszélt nyelv

 • magyar
Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Jóga - Kovács Dorina

Kovács Dorina

CSOPORTOS EDZŐ - Jóga

Kovács Dorina vagyok. Jóga, gyermek jóga, stretching oktató, gerincterápiás tréner,fitness instructor.

2009-ben találkoztam a jógával és minden eddig tanult tudásom ebben a mozgásformában tudott igazán kiteljesedni, mert ez az a műfaj, ahol igazán otthon érzem magam.

A jóga számomra nemcsak egy mozgásforma. A jóga az életem. A jóga által lehetőséget kapok és adok a lelki és testi megújulásra, a kiteljesedésére a jóga tisztító és építő erején keresztül.  A jóga az, ami lehetővé teszi, hogy másokkal is megosszam a jóga iránti szeretetemet, szenvedélyemet és boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatomat a világgal.

Azt hiszem egy picit, minden ember más – vagy máshol tart az életében – és ezért minden embert máshonnan lehet megközelíteni a jógán keresztül. Ettől függetlenül, fontos számomra, hogy a jógára ne csak, mint fizikai gyakorlásra tekintsünk, hiszen ennél lényegesen több. Szeretném átadni, vagy inkább “megtapasztaltatni” azt a belső gazdagságot, tartalmat, amit számomra ad a jóga. Mindez felbecsülhetetlen ajándék egy ember életében.

A legfontosabb, és állandó célkitűzés a saját gyakorlásomban, hogy fejlődjek. Szembenézzek a határaimmal és elfogadjam, vagy túllépjem azokat. A jóga gyakorlása tökéletes tükröt tart elénk! Azt vettem észre, hogy ugyanazt tapasztalom meg az óra tartása közben, mint amit a gyakorlásomkor. Önátadást.

Az a célom, hogy visszavezessem az embereket saját magukhoz, ahol megtalálják mindazt az intuíciót, amire szükségük lehet, hogy rátaláljanak a lehetőségeikre, és egészséges, kreatív és örömteli életet éljenek!

Nagy örömre szolgál azt látni, hogy a jóga minden nap valami újat tanít nekünk. A jóga nem más, mint hogy mindent annak természetes, egység állapotába juttasson, a korlátokkal való határok feloldásába. Először kívülről majd belülről. Hogy eggyé, hogy semmivé váljunk.

Bármit meggyógyíthatsz a depressziótól és a szorongástól kezdve régi sportsérülésektől és hátfájdalmakon keresztül egészen az allergiáig,a premenstruációs szindrómáig.

Egyetlen olyan okot sem ismerek, ami azt támasztaná alá, miért ne kellene valakinek legalább kipróbálnia a jógát, főleg ha szem előtt tartjuk a rendszeres gyakorlással, jógagyakorlatokkal, amelyek enyhítik vagy meggyógyítják a gyakori panaszokat.

 • Kimerültél, és erre keresel gyógymódot? Nálam találsz!
 • Állandóan fáradtnak érezed magad, és egy kicsi vágyat sem érzel, hogy lemássz a kanapéról? Jó helyen jársz!
 • Túl sok időt töltesz a számítógép előtt? Stresszes vagy, szét vagy teljesen csúszva, és úgy érzed, nem bírod tovább? Néhány hasznos és jó ászana, illetve a meditáció sokat segíthet!
 • Megijedsz és pánikba esel, mikor meglátod, hogy nem elég feszes a popsid, csúnya a tartásod, nincs, egy darab kocka a hasadon vagy inkább „nem tudom, a talajt megérinteni” szindrómában szenvedsz? Én azért vagyok, hogy segítsek!

Ha úgy érzed, hogy már nem bírod tovább feszegetni a határaidat, hagyd, hogy a jógám áltál bemutatott, hasznos jógagyakorlat sorok és a hozzájuk kapcsolódó meditációk ellazítsanak és stresszmenetesítsenek. Az elhatározást neked kell meghoznod, gyakorolni neked kell, de együtt haladunk egy csodás ösvényen és a jóga által nagyszerű dolgokat fedezhetünk fel!

Nagy szeretettel és sok feltöltődéssel várlak az óráimon! Namaste

Dorka

Mottó:

„A jóga egy lámpás, amelyet ha meggyújtjuk, többé nem halványul el. Minél jobban gyakorolsz, annál fényesebb a lángja.” – Iyengar

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Tamási Viktor

Tamási Viktor

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • PTE-ETK Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés BSc
 • PTE-TTK Rekreáció MSc szak, Sportrekreáció-Sportturizmus szakirány

Magamról:

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás, ezért több sportágban is kipróbáltam magam, többek között, labdarúgásban, küzdősportokban és testépítésben is. A rendszeres testedzés hobbiként indult, majd életformám lett és későbbiekben a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatban végeztem egyetemi tanulmányaim. A célirányos edzés, helyes táplálkozás és egészséges életmód ma már hivatásom, amit igyekszem mások számára is elérhetővé tenni.

Amire büszke vagyok:

Megszerzett tanulmányaim és tapasztalataim révén már sokaknak tudtam segíteni életmódváltásban, edzés és táplálkozás terén is, nemtől, kortól, edzettségi szinttől és egészségi állapottól függetlenül. Örömmel tölt el, hogy egyéni célok, mint izomépítés, karcsúsítás, erőnövelés vagy akár állóképesség fejlesztés mellett fizikálisan és lelkileg is kiegyensúlyozottabbak és magabiztosabbak lettek vendégeim.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Személyi edzés: Személyre szabott edzés, amelyet előzetes szintfelmérést követően, az adott személyhez, annak egészségi- és fizikai állapotához és célkitűzéséhez igazítok.

Mottó:

„Edzett testben edzett lélek!”

Beszélt nyelvek:

 • Angol
 • Magyar – anyanyelv

Közösségi média

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Spinracing - Mészáros Fanni

Mészáros Fanni

CSOPORTOS EDZŐ - Spinracing

Végzettségeim:

 • Aerobic sportoktató (2013)
 • SpinRacing csoportos óraadó (2013)
 • PTE-BTK, Osztatlan tanárképzés, Testnevelő tanár – olasz nyelv és kultúra tanára (folyamatban)
 • PTE-ETK, Gyógytornász, BA (folyamatban)
 • Svédmasszázs – Balance Med Academy (2022)
 • Talpmasszázs – Levendyum (2022)
 • Köpölyözés – Balance Med Academy (2021)
 • Köpölyözés – Konnektív (2021)
 • Kinesiology-taping/Sporttaping alapképzés – Feövenyessy Medical Fitness Akadémia (2022)
 • Reflexológus – Konnektív (2022)
 • Fülakupunktúrás addiktológus – Konnektív (2022)

A Spinracing a kondicionális és koordinációs képességek fejlesztése mellett egy kiváló stresszoldó, hangulatjavító, alakot formáló, edzői irányítással zenére végzett csoportos óra.

Ezt a sportot tizenkét éve űzöm, ebből tíz éve, mint edző. Az órákon külön figyelmet fordítok a spinning kerékpár helyes beállítására és annak megfelelő használatára! Az eszköz szabályos használatának megtanulása után a saját fizikai és lelki erődnek megfelelően tudod felvenni a ritmust a zenével és velem, így alkotva együtt egy egészet és garantálva a Spinracing függőséget.

„IF YOU SPIN, YOU WIN!” with M.Fanni

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Vida Ákos

Vida Ákos

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia BSc
 • Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia MSc
 • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző
 • BGA – Gerinc és Fitness alaptanfolyam
 • BGA – NMPT Instruktor
 • BGA – Humánkineziológia/Biomechanika
 • BGA – Mozgásneurológia
 • Balance Medical Fitness Akadémia – Kinesiology-taping/Sporttaping

Magamról:

A sport a mindenem. Sportszerető családba születve mindig is természetes volt számomra, hogy egész életem egyik legmeghatározóbb eleme a testmozgás, a sport. Kiskorom óta fő sportágam a tenisz, mellette éveken át röplabdáztam, későbbiekben pedig játékvezetőként tevékenykedtem. Gimnazistaként, 16 évesen léptem be először konditerembe, gyorsan az egyik kedvenc időtöltésemmé vált ez a fajta edzésmód.

Amire büszke vagyok:

A hivatásomra, melynek köszönhetően más emberek egészségét fejleszthetem és növelhetem bennük a sport iránti szeretetet, valamint annak fontosságát. Szeretném a vendégeim és mindenki számára átadni a lehető legtöbb és legmagasabb szintű tudást, mely által biztonságosan és eredményesen tudják megkezdeni edzőtermi utazásukat.

Edzésemről, specialitásaimról:

Az edzések során mindig elsődleges szempont a prevenció, melyre minden alkalommal nagy hangsúlyt fektetek. Szeretem a különböző edzésmódszereket vegyíteni, így változatos, szórakoztató és kihívásokkal teli edzések várják a vendégeimet. Ugyanakkor nem csak az izomerő növelése, vagy az esztétika javítása a célom, hanem az esetleges sérülések rehabilitációja, az izomdiszbalanszok felmérése és korrigálása, valamint nem utolsó sorban a pozitív énkép, önbizalom megerősítése is helyet kap a szemléletmódomban.

A közös munka kezdetét minden esetben egy alapos beszélgetés előz meg, ez alapján tudom biztosítani, hogy az edzésprogram személyre szabott legyen.

Mottó:

„Eat. Sleep. Train. Repeat.”

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol
 • Német

Közösségi média

Sólymos Viki

CSOPORTOS EDZŐ - SpinRacing

2012 óta SpinRacing fanatikus vagyok!
A sportág iránti szerelmem 2014-ben bontakozott ki, amikor elvégeztem a Fitness Company SpinRacing kerékpárfitness tanfolyamát, azóta is aktívan tartom edzéseimet!

Na de mi is az a SpinRacing, és miért szeretjük annyira?!
Egy olyan teremkerékpáros kardió edzés, ami javítja az állóképességet és rendkívül hatásosan formálja és átmozgatja a teljes testet.
Ha szereted a zenét, a pörgést vagy csak egy kis stresszlevezetésre vágysz akkor ezt a mozgásformát neked találták ki!

Mindannyian tudjuk mi kell az egészséges élethez. Megfelelő táplálkozás és rendszeres mozgás. Mégis milyen nehéz ezt a két apróságot egymással és a hétköznapjainkkal összeegyeztetni. Persze közbe jöhetnek fontosabb dolgok és könnyű kifogásokat találni, majd az edzést „holnap” elkezdeni. Hiszem, hogy ez a bizonyos “majd máskor edzek” hamarabb és könnyebben eljön ha megtaláljuk a számunkra legélvezetesebb sportágat.

Kiskorom óta számos edzés típust kipróbáltam, de azt a motivációt, amit a SpinRacing nyújt sehol sem tapasztaltam! 

További felmerülő kérdéseddel bátran fordulj hozzám Facebook-on vagy Instagram-on megtalálsz SpinRacing Vikivel néven!

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Sólyom Norbert

Sólyom Norbert

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Végzettségeim:

 • Testépítés és Fitness Személyi Edző
 • Táplálkozási tanácsadó

Magamról:

Sport múltam szerződött középtáv futással kezdődött,  többszöri dobogós helyezéssel, magyarországi sportszövetség kitüntetésekkel. Később több sportot is kipróbáltam, de végül a testepités lett amiben kihívást és új lehetőséget láttam. Azóta is -20 éve- hobbimmá, majd hivatásommá vált.

Edzéseimről:

Az edzés akkor eredményes, ha a vendég megkapja a megfelelő motivaciót, segítséget az általa kitűzött cél/célok eléréséhez.

Mindezt egy teljes körű állapot felmérés előzi meg; kondíció, testtartás, sérülések felmérése, javítása, valamint egészséges életmód.

Egy elégedett vendég számomra is siker és motiváció.

Ha úgy érzed több van benned, ki szeretnéd hozni magadból a maximumot, vagy csak kikapcsolódnál keress bizalommal.

Mottóm:

 „A lehetetlen  csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra”

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Holland

Weboldal és közösségi média:

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Apró Péter

Apró Péter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségek:

 • Sportoktató (testépítés-fitness)
 • Személyi edző
 • Funkcionális trainer
 • Performance Enhancement Specialist
 • Gerinc és fitness alap BGA
 • Gerinc haladó BGA
 • NMPT instruktor (Natural Movement Pattern Training)
 • Humánkinezilógia/Biomechanika BGA
 • Mozgásneurológia BGA

Sportpályafutásom 9 évesen kezdődött a harcművészetekkel, Aikido-ból fekete övet szereztem.

A fitnesszel mint sporttal, a 20-as éveimben ismerkedtem meg. Hamarosan nem csak hobbimmá, hanem hivatásommá is vált. Azóta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész szakmai ismeretekkel rendelkezzek.

Holisztikus szemlélettel állok edzéseimhez: a cél nem csak a kívánatos külső elérése, hanem a test erejének növelése, tartáshibák korrigálása, izom és tartás-aszimmetria miatti fájdalmak csökkentése, valamint testünk mellet szellemünk erősítése is, hiszen edzésről edzésre legyőzzük önmagunkat.

Mottóm:

Az igazi győzelem a magunk fölött aratott győzelem, a gyors győzelem napja

(Ueshiba Morihei)

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Közösségi média:

English speaking personal trainer!

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Grász Péter

Grász Péter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Fitness Instruktor
 • Személyi edző
 • Sporttáplálkozási és Táplálék-kiegészítési tanácsadó
 • TRX STC Trainer (Suspension Training Course L1)
 • TRX SMSTC Trainer (Sports Medicine Suspension Training Course L2)
 • Gymstick Trainer

Magamról:

Nagyon Fontosnak tartom, hogy minden ember életében jelen legyen a rendszeres sport. Én több mint 18 éve ismerkedtem meg a konditermek világával és hamar a mindennapjaim részévé vált, mára már a hivatásom is. Folyamatosan képzem magam, és keresem az új eszközöket, edzésmódszereket a változatos, hatékony edzésekért.

Amire büszke vagyok:

A több mint 7 év alatt sok-sok sikertörténet részese lehettem. Segítettem fogyásban, súlygyarapodásban, formálódásban, állóképesség fejlesztésben.

Kiemelnék több látványos eredményt is:

 •  – 50 kg fogyás 13 hónap alatt (férfi vendég),
 •  – 48 kg fogyás 15 hónap alatt (női vendég).

Tudatos táplálkozás és a rendszeres sport a recept. (A „Titok” : 70% Táplálkozás, 30% Edzés)

Edzéseimről, specialitásaim:

Ha növelni szeretnéd az Önbizalmad, az Állóképességed vagy Sportosabb, ezáltal Egészségesebb szeretnél lenni és képes vagy ezért tenni is, akkor keress bizalommal.

 Jó hangulatú, változatos, Fejlesztő edzésekkel várlak.

Mottó:

„Ki kell lépned a komfortzónádból, hogy fejlődhess!!”

Beszélt nyelvek: Magyar

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - FitFight - Dr. Kuperczkó Adrienn

Dr. Kuperczkó Adrienn

CSOPORTOS EDZŐ - FitFight

Gyermekkorom óta lételemem a mozgás, életem fontos és meghatározó része a sportolás.

Ritmikus gimnasztikáztam, majd a sportaerobik következett, eközben az edzőtermek világába is belekóstoltam, elsődlegesen az erőnlétem és a fizikumom fejlesztése érdekében. A csoportos fitness órák széles tárházát kipróbáltam, de a FitFight® óratípus vált igazán szerelmemmé, mely nem csak egy edzésmódszer -ami felpörgeti a pulzust és a hangulatot-, sokkal inkább igazi életérzés.

Nyomozóként dolgozom egy bűnüldöző szervnél, ahol fontos az önvédelem, így a küzdősportok világa sem idegen számomra. Küzdősport alapokra épülő fitness mozgásformát kerestem és találtam: részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola szervezésében a FITFIGHT® INSTRUCTOR akkreditált képzésen, s beleszerettem.

Célom, hogy minél szélesebb körben meg tudjam megismertetni ezt a dinamikus, pörgős, igazán jó hangulatú edzésformát, mely az edzés végére rengeteg pozitív energiával tölt fel, erőt és magabiztosságot adva, kortól és nemtől függetlenül.

Miért ennyire jó a FitFight®?

A FitFight® kiváló stresszlevezető hatású fitness irányzat, ami garantáltan kikapcsol. Dinamikus, rendkívül jó állóképesség-fejlesztő és koordinációs képességet is javító edzésmódszer. A magas kalória-felhasználás biztosított, ezáltal az egyik leghatékonyabb alakformáló, zsírégető -igazi KALÓRIAGYILKOS- pörgős óratípus. Küzdősport alapokra (kick boksz, thai boksz, taekwando, jiu jitsu, muay thai) épülő csoportos fitness irányzat, mely ütéseket, rúgásokat, védéseket és azok kombinációit ötvözi dinamikus, 4×8-as ütemszámokra épülő zenével.

Tényleges kontakt nincs, viszont erősítő blokkok igen, ahol a jó hangulat és az izomláz garantált! 

Lelkes és elhivatott vagyok a FitFight® Team tagjaként, s büszke arra, hogy Csörgő Adrienn tanítványaként elsajátíthattam ezt a remek edzésformát. Hiszem, hogy ezzel az irányzattal olyan élményt nyújthatok a jövőbeni vendégeimnek, amelyre óráról órára megéri eljönni!

Mottó:

CSINÁLJ MA VALAMI OLYAT, AMIT A JÖVŐBENI ÖNMAGAD MEGKÖSZÖN MAJD!

#dinamizmus #harciasság #fittség #egészség #erő #pozitivitás #életérzés #fitfight®

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Zumba / Alakformálás - Szentgyörgyvári Balázs

Szentgyörgyvári Balázs

CSOPORTOS EDZŐ - Zumba / Alakformáló

A mozgás és a tánc mindig is az életem része volt! A versenytánc abbahagyása után hosszú évekig nem tudtam erre a mozgásformára gondolni hiszen imádtam táncolni! Aztán találkoztam a Zumbával ami újra felélesztette a tüzet… 2012 júniusában végeztem el a Zumba oktatói képzést, és azóta nincs megállás! 

Óráimon minden korosztály képviselteti magát, ezért igyekszem mindig úgy összeállítani az koreográfiákat, hogy mindenki megtalálja az adott órán a kedvencét, és le tudja követni a lépéseket!

A zumbával kapcsolatban rengeteg tévhit kering manapság ezért várlak Téged is az órámra, hogy megmutassam Neked is mi az a Zumba érzés! A “buli” végén pedig imádom látni amikor a vendégek “fáradtan” csurom vizesen de mégis hatalmas mosollyal mennek ki a teremből! 

Gyere, jó lesz majd meglátod… 🙂

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Marossy Gergely

Marossy Gergely

SZEMÉLYI EDZŐ - TRX / Sparta Cross

TF: edző, sportmenedzser.

Spoken languages: English, German

Végzettségek, tanfolyamok:

 • Spartan: SGX Coach,
 • Movelab Academy: PWRON, Superhuman,
 • Pierre’s Elite Sport Performance: 
 • Speed, Agility, Endurance.
 • TRX STC,
 • TRX SMSTC,
 • TRX csoportos képzés,
 • Bodyrope,
 • R-med: plyometria és agility, foam roll,
 • Movementclinic: Futás, Futóedzés,
 • Udemy: Sports Nutrition,
 • WADA: Doppingellenőrzési ismeretek,
 • IWI Erőnléti edzés konferencia 2014, 2015,
 • MET erőnléti edző konferencia 2017.

Gyerekkorom óta sportolok, ami a mai napig is tart:

 • a magyar spartan VB csapat kapitánya vagyok,
 • tagja vagyok a magyar 50+ kosárlabda-válogatottnak,
 • rendszeresen indulok itthon és külföldön spartan, terepfutó, futó és kosárlabda versenyeken.

1992 óta vagyok edző, folyamatosan képzem magam, tagja vagyok a Magyar Edzők Társaságának és a Magyar Sporttudományi Társaságnak is.

Előző éveim edzői eredményei:

 • több tucat sportolónak segíthettem, hogy rajthoz álljon, vagy szintet lépjen spartan versenyeken.
 • Ingyenes zoom edzéseket tartottam és tartok, a Spartan világában én voltam az első nem amerikai edző a nyilvánosság előtt.
 • Egyéni edzések tartok kosárlabdázóknak, atlétáknak, küzdősportolóknak.
 • Kosárlabdában magyar és Pest megyei, budapesti bajnoki címek, illetve négy külföldi torna győzelem.
 • Két női profi csapatnál is voltam edző.

Előző éveim sportolói eredményei:

 • Spartan: több, mint 50 verseny,
 • CEU, Közép-Európai Régió,
 • 45-49 korosztály: 15. helyezés,
 • részvétel több VB-n, Spárta, Izland, Svédország.
 • Masters kosárlabda EB:
 • 7. hely 24 csapatból,
 • Masters kosárlabda VB:
 • 18. hely 24 csapatból,

Edzéseimről:

adatok, mérések, tervezés, mozgásminőség, fokozatosság, személyre szabott edzésterv, táplálkozás, táplálékkiegészítők.

Fitness 5 Pécs - Személyi edző Fodor László

Fodor László

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Fitnesz Instruktor
 • Személyi edző

Vékony gyerek voltam, amikor egy nap úgy gondoltam változtatnom kell. Sportolni 13 évesen kezdtem otthon. A saját testsúlyos edzések jó alapot jelentettek, amikor először léptem át a konditerem küszöbét. Minden nap jobb akartam lenni és rengeteget hibáztam, amiből sokat tanultam. Hiszem, hogy kellő akarattal és kitartással bármi elérhető, mert mindenki elkezdte valahol. Jelenleg Men’s Physique versenyző vagyok a Biotechusa Fitness team-nél. Versenyzői karrierem elején vagyok, de célom hogy profi legyek.

Célom a mozgás és az egészséges életmód megszerettetése az emberekkel, és átadni azt az életfelfogást, hogy nincs leküzdhető akadály. Kitartással, szorgalommal elérheted a céljaidat.

Az edzéseken maximális figyelmet kapsz tőlem, tégláról téglára építkezünk mivel megfelelő alapok nélkül nincs eredmény sem.

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Mottó:  Te vagy önmagad legnagyobb ellensége, küzdj meg a szörnnyel, és győzz!

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - személyi edző - Karl Dominik

Karl Dominik

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Rólam:

Karl Dominik vagyok, edző és dietetikus hallgató. Gyermekkorom óta sportolok, futballoztam verseny szinten, aikidoztam, atlétikáztam és 4 éve űzöm versenyszerűen a brazil-jiujitsut és a birkózást. Viszont ami igazán megfogott 13 évesen, az a súlyzós edzés volt. Immár 7 éve űzöm a sportot, volt, hogy kompetetíven. Dietetikus hallgatóként az a célom, hogy egy teljesebb, célravezetőbb edzést nyújtsak a vendégeimnek. A 7 év alatt megszerzett tudásomat mint autodidakta módon, megbízható és pontos forrásokból, tapasztalatokból, mint pedig különböző oktatásokon való részvételek során szereztem meg.

Úgy érzem a súlyzós edzés több mint “gyúrás”, izomépítés. Számomra fontos, hogy az edzés élvezhető legyen, részévé váljon az életünknek, és ne csak a fizikumunk fejlődjön, hanem ezzel együtt mentálisan is előrelépjünk. A vendégeim céljai az enyémek is. Közösen fogunk dolgozni azért, hogy sikereket érjünk el!

Edzéseimről:

Céljaid eléréséhez megfelelő, szakértő edzéseken fogsz résztvenni. Ezeket az edzések sokszor kihívást jelentőek lesznek, néha pedig könnyebbek. De minden esetben a céljaidat fogjuk szem előtt tartani, és ehhez mérten fogjuk kialakítani az edzéseket. Az edzéseken nem csak dolgozni, hanem tanulni is fogsz. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy értsék a vendégeim, hogy mit, miért csinálunk. Teljes körű figyelmet fogsz kapni az edzések közben, és bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám az edzés során. Az életmód változáshoz bármikor adok tanácsokat, mesélek tapasztalatokról. Edzéseim vidámak és barátságosak.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet keress bizalommal!

Mottóm:

Kihívások nélkül nincs fejlődés!

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - Személyi edző Dobisz Dia

Dobisz Dia

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségek, tanfolyamok:

 • Mymove akadémia: Sportoktató (Testépítő-Fitness)

Rólam:

Dobisz Dia vagyok, fitnesz versenyző, személyi edző és jogász hallgató.

Személyes fitnesz utamnak számos csúcspontja és mélypontja volt, de őszintén hálás vagyok az út során felmerülő kihívásokért és kudarcokért, mivel rengeteget tanultam saját magamról is és ez még inkább arra ösztönzött, hogy képezzem magam, amennyire csak lehetséges.

Voltam husibb és átmentem azon a kellemetlen szakaszon is, hogy sovány vagyok, félek az ételtől, csak kardiózom.

Sokféle és fajta sportot kipróbáltam már, azonban a fitness világában találtam meg igazi szenvedélyem, ami nem csak külsőleg, de belsőleg is megváltoztatott.

Az edzőtermi edzések mellett nagy figyelmet fordítok a táplálkozásomra, hiszen tudjuk, hogy a kocka has a konyhában készül!  

Hatalmas célom, hogy végigvezethessek másokat az egyéni egészség és fitnesz utazásaikon; segítve őket, hogy elkerüljék az általam elkövetett hibákat.

Nem kell semmi őrültséget csinálnod, pláne nem kell egyedül érezned magad! Elérhetsz egy olyan testet, amelyre büszke lehetsz, miközben egészséges és boldog gondolkodásmódod van.

Itt az ideje a TE utazásodnak is, keress bizalommal!

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Mottóm:

„Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz, csak egyvalami állhat az utadba: te magad.” – Álommeló (film)

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - Személyi edző Gyergyádesz Márton

Gyergyádesz Márton

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségek, tanfolyamok:

 • Mymove Akadémia: fitness instruktor

 • Mymove Akadémia: személyi edző

Rólam:

Gyergyádesz Márton vagyok, 20 éves, dietetikus hallgató és személyi edző. Kamaszkoromtól kezdve érdekeltek a testkompozíció megváltoztatásának lehetőségei. A 12 évig versenyszerűen űzött labdarúgás mellett és után épp emiatt kezdtem el tanulni dietetikusnak és személyi edzőnek. Immár több mint 6 éve végzek súlyzós edzéseket, és gyűjtöm a tapasztalatokat a jelenleg ismert legmegbízhatóbb, leghitelesebb forrásokból.

A sportág iránt érzett rajongás és tisztelet jegyében úgy szeretnék kimagasló eredményeket elérni mind a magam, mind a vendégeim fizikumán, hogy közben a fejlődés töretlen és élvezhető is legyen egyben. Vendégeimnek fontos, igazán meghatározó tanácsokkal szeretnék szolgálni az edzések keretében mind fizikálisan, mind mentálisan, és bízom benne, hogy később akár egyedül is sikeresen tudnak majd haladni céljaik felé.

Edzéseimről:

A céljaidhoz (legyen az izomépítés vagy fogyás) és lehetőségeidhez mérten fogjuk összeállítani a tervedet, amelyhez pontos tájékoztatást, útmutatást és feltétlen figyelmet kapsz, mindezt egy felszabadult, motiváló hangulatban. A közös munka során a fejlődésed nyomon követése mellett a sport megszerettetése is célunk lesz. Rövid és hosszú távú célkitűzéseink mindegyike elérhető lesz kitartó munkával, mégis élvezhető módon.

Szeretném külön kiemelni, hogy tudományos eredményekre és tényekre épülő, komplex segítséget kapsz majd tőlem, amelynek köszönhetően biztos fejlődést fogsz megtapasztalni. Egyszerűen és érthetően adom át azt a tudást, amelyre szükséged van az előrehaladáshoz. Az egészséged megőrzése a legfontosabb szempont, ezért ennek figyelembevételével célzunk meg egy egyenes vonalú fejlődést.

A siker és a kiegyensúlyozott életmód eléréséhez személyre szabott tanácsokkal és nélkülözhetetlen háttérinformációkkal látlak el. Amennyiben készen állsz, és megtennéd az első lépéseket elképzeléseid megvalósítása felé, keress bizalommal!

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Mottóm:

„A gyávák sosem kezdik el, a gyengék sosem fejezik be, a győztesek sosem adják fel.” Gyere, és győztest faragok belőled!

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - személyi edző - Jandó Bence

Jandó Bence

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Végzettségeim:

 • PTE ETK Sport-és rekreációszervezés BSC egészségfejlesztés szakirány
 • IWI személyi edző

Rólam:

Jandó Bence vagyok 21 éves, sport-és rekreáció szervező, személyi edző. Kisgyermek korom óta életem meghatározó része a sport. Úsztam, illetve teniszeztem, ezek után követte a szívemhez legközelebb álló sport a kézilabda, melyet több mint 12 éven keresztül versenyszerűen űztem. Bár mindig is sportóltam, nagyon elhízott gyerek voltam, amíg 17 éves koromban meg nem ismerkedtem a konditermek világával. Onnantól kezdve minden megváltozott, a konditermi súlyzós és saját testsúlyos edzéseknek, és a helyes egészséges táplálkozásnak köszönhetően, több mint 45 kiló zsírt sikerült leadnom, ami teljesen megváltoztatta az életem. A konditermi edzések mára már mindennapos részévé váltak az életemnek. Az elmúlt több mint 5 évben szerzett elméleti és gyakorlati tudásommal, illetve a felsőoktatásban is más képzéseken szerzett szakmai tudásommal célom, az emberek segítése mind az legmegfelelőbb edzés kialakításában, az egészséges táplálkozás kialakításában, egy fizikai, szellemi és érzelmi szempontból is új életmód kialakításában.

Úgy gondolom, hogy a fizikai aktivitás, az edzés sokkal komplexebb annál, minthogy ”csak” izomépítésről, fogyásról, esztétikumról vagy teljesítmény növelésről beszéljünk. Célként kilehet tűzni ezen dolgokat és kell is, de a lényeg, hogy élvezzük az edzéseket, jól érezzük magunkat a saját testünkben, boldogok legyünk. Életünk része legyen, amit akarunk és szeretünk csinálni. Hiszen az edzések hatására nemcsak a fizikumunk változik, hanem az érzelmi mentális állapotunk is, nagyon jó módja a mindennapi stressz levezetésének is az edzés. A vendégeimmel együtt közös céljaink vannak, melyekért megteszünk mindent, hogy sikeresen elérhessük őket.

Edzéseimről: A céljaid megvalósításához, a tudományra alapozva fogjuk kialakítani terveidet mind hosszú és rövidtávon, ami magába foglalja az edzést és az étkezést is. Mindenek előtt csinálunk egy állapotfelmérést a céljaidhoz mérten, hogy a legoptimálisabb edzéstervet és táplálkozást tudjuk kialakítani és megvalósítani. Az edzések lesznek mikor könnyebben lesznek mikor nehezebben fognak menni, de minden esetben célravezetőek fogjuk csinálni őket, amellett hogy célunk edzés közben a jó hangulat elérése, a sport megszeretése is. Szeretem és fontosnak is tartom, hogy vendégeim tudják, hogy mit miért csinálnak, ezért célom az edzések megértése is nemcsak a végrehajtása. minden edzésen teljeskörű figyelemmel foglak követni, segíteni. Ha bármilyen kérdésed merül fel edzéssel, táplálkozással, életmódváltással kapcsolatban, szívesen válaszolok mindenre, tanácsokkal látlak el tudásom és tapasztalataim alapján.

Legfontosabb szempontunk az egészséged fejlesztése annak megőrzése, hiszen az az ami az életünk minőségét jelképezi. Ennek tudatában fogunk közösen dolgozni céljaid elérésének érdekében.

Amennyiben úgy érzed készen állsz, és megkezdenéd utad céljaid felé, keress bizalommal!!!!!

Mottóm:

Minden nap úgy élj, hogy több akarj lenni a tegnapi önmagadnál!

Beszélt nyelv:

 • magyar

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - személyi edző - Pesti Eszter

Pesti Eszter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Végzettségeim:

 • Testépítés-Fitnesz sportoktató (IWI)
 • Erőemelő Tréner – PWB

Rólam:

Fontos tudni, hogy én a legtöbb edzővel ellentétben, utáltam sportolni. Érkezésem a „fitnesz iparba” 6 évvel ezelőtt történt, amikor is hirtelen életmód váltással próbáltam kontrollálni a szegényes mentális állapotomat. Természetesen mondanom sem kell, hogy ezzel csak olajat öntöttem a tűzre. Sajnos nem egyértelmű, hogy mi van a peak fizikum és a testépítés, mint versenysportág mögött. A testépítés nem való mindenkinek. Sokkal több húzódik a háttérben, a peak fizikum nem fenntartható hosszútávon és a social media nem a valóságot mutatja. Az internetet böngészve én nem kaptam meg ezeket az információkat. Éveket pazaroltam önsanyargatásra, mire rájöttem, hogy az edzőtermi edzés ennél sokkal többről szól. Rájöttem, hogy ezt a világot a magam oldalára is fordíthatom ahelyett, hogy belebetegednék. Így szerettem bele a súlyzós edzésekbe. Hisz az edzés gyógyít, ellazít, önbizalmat épít és kapcsolatokat teremt.

Szeretnék segíteni, hogy te felesleges körök nélkül léphess be ebbe a világba. Célom, hogy akár hosszabb kihagyás után is szeretettel térj vissza az edzéshez és örömmel gondolj a mozgásra. Számomra prioritást élvez a mentális – és ezzel együtt a fizikai – jólléted. Azonban fontos tudnod, hogy cselekedni nem tudok helyetted, de foghatom a kezed az úton.

Edzéseimről:

Edzéseimen kizárólag rád figyelek, a te célod az enyém is. Amire számíthatsz:

 • Mérések, anamnézis felvétel

 •  Cél kitűzés

 • Személyre szabott progresszív edzőtervek

 • Táplálkozással kapcsolatos segítség, ajánlás

 • Fejlődés nyomon követése élőben + online

 • Konzultációk, visszajelzés (neked és nekem)

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.

Mottó:

„If being hard on yourself worked, it would have worked by now.”

Beszélt nyelvek:

 • Angol
 • Francia

Közösségi média:

Fitness 5 Pécs - személyi edző - Storozynski Erik

Storozynski Erik

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

A sport 6 éves korom óta az életem része. A judo, mint küzdősport megtanított a fegyelemre, az alázatra, de mindenek előtt a mozgás örömére. Többek között ezt is szeretném átadni vendégeimnek.

A konditermi edzés eleinte kiegészítésnek indult, de egyre több időt töltöttem a súlyok között. Annyira megszerettem, hogy hivatásommá vált. Az edzésmódszereket a saját testemen teszteltem, kísérleteztem, nem féltem a végletektől sem, ezért beleástam magam a táplálkozástudományba, a diéták és a versenyzés világába. 2021-ben Magyar Bajnoki 2. helyezést értem el, ami további fejlődésre ösztönzött. Ezek a tapasztalatok hozzájárultak ahhoz, hogy vendégeimet még szélesebb spektrumban támogathassam. 

A személyi edzésen kívül kipróbáltam magam csoportos edzéseken is, ami egy másfajta lendületet adott. Egy csoportos edzés hangulata nagyon motiváló! Ha ebben jobban otthon érzed magad, csak megerősíteni tudlak. 

Az egészséges életmód egy szelete csak az edzés. Meggyőződésem, hogy a táplálkozás az alapja mindennek. Vendégeim számára ebben is tudok irányt mutatni, hiszen a közös munka továbbmutat a “kondizgatáson”. 

Ha elhatároztad magad, akár fogyásról, akár izomépítésről, vagy versenyzésről legyen szó, segítek! Keress bizalommal, és megtaláljuk a megoldást számodra! 

Beszélt nyelv 

 • magyar
 • angol
 • német 

Instagram: erik.storozynski

Fitness 5 Pécs - személyi edző - Vidus-Várhegyi Kamilla

Vidus-Várhegyi Kamilla

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Te is úgy kezdted a kondis pályafutásod, hogy néhány hét után abba is hagytad?

Ezt az utat én is többször végigjártam. Eleinte hiába edzettem, nem láttam az eredményt, nem éreztem a hatását és mindig feladtam 1-2 hónap után. Később viszont rájöttem, hogy az egész csak elhatározás és motiváció kérdése, amit egyedül nagyon nehéz megtalálni és fenntartani. Nekem apukám segített eljutni arra a szintre, ahol már nem „kötelezőnek” éreztem, hogy menjek edzeni, hanem ez volt a napom fénypontja. Az ő segítségével egyre több gyakorlatot és azok helyes kivitelezését ismertem meg. Ennek köszönhetően pedig látni kezdtem magamon az eredményt is és önmagam legnagyobb versenytársa lettem. Egyre több kihívás elé állítottam magam, újabb és újabb célt tűztem ki magam elé, amiket így már sikerült is elérnem. 

A folyamatos fejlődésemet aztán a várandósságom törte meg, melyet követően újabb tanulási folyamat vette kezdetét. Rájöttem, hogy a felszedett plusz kilókat nem tudom pillanatok alatt ledobni és az elveszített izomtömeg sem fog egyik napról a másikra visszajönni rám. Meg kellett tanulnom türelmesnek lenni magammal és visszább venni a szigorú hozzáállásomból. Ezt követően sikerült csak visszanyernem a korábbi formám. Ez lelkileg egy nagyon megterhelő időszak volt, mintha mindent elölről kezdtem volna. De jobban belegondolva tényleg mindent újra kellet kezdenem.

Miközben ezen az úton voltam döntöttem el, hogy még inkább elmélyítem az edzéssel kapcsolatos tudásomat, elvégzek egy fitness instruktor képzést és segítek azoknak, akik elveszettnek érzik magukat a kondis világban. Hiszek abban, hogy egy jó edzővel és megfelelő támogatással eszedbe sem jut majd, hogy feladd. A célom az, legyél akár kezdő, újrakezdő vagy haladó, hogy bármilyen folyamatban, élethelyzetben a Neked megfelelő segítséget tudjam nyújtani.

 

Mit nyersz azzal, ha velem edzel:

 • a céljaidnak megfelelő, rád szabott edzésterv alapján haladunk (ezt meg is kapod pdf-ben)
 • a fejlődésednek megfelelően folyamatosan aktualizáljuk az edzésterved
 • megtanulod helyesen kivitelezni a gyakorlatokat
 • megértheted anatómiailag, mit miért és hogyan csinálj a gyorsabb és eredményesebb fejlődésért
 • csökkentjük a sérülések kockázatát
 • nem fogod magad többé kényelmetlenül érezni a teremben
 • elérjük a rég áhított formád
 • örömmel nézed majd magad akár percekig a tükörben
 • táplálkozási alapismeretekkel is megismerkedsz
 • kiértékeljük a fejlődésedet, folyamatos visszajelzést kapsz
 • nem csak a személyi edződ, hanem a személyes motivátorod is leszek
 • az edzések olyan jó hangulatban fognak telni, hogy haza se akarsz menni 

 

Elhatároztad, hogy életmódot váltasz és ebben a profi edzés is szerepet kap? Találjuk meg együtt a te motivációd és hozzuk ki belőled együtt a maximumot!

You have decided to change your lifestyle and professional training is also part of it? Let’s find your motivation and get the most out of it together! Hast du beschlossen, deinen Lebensstil zu ändern, und gehört professionelles Training dazu? Lasst uns gemeinsam deine Motivation finden und das Beste daraus machen!

Ezeken a nyelveken tartok személyi edzést:

 • magyar
 • angol
 • német

 

Keress bizalommal ezeken az elérhetőségeken:

Instagram: instagram.com/fitbykami.hu

Facebook: facebook.com/fitbykami

Weboldal: fitbykami.hu

Email: kami@fitbykami.hu

Telefonszám: +36 30 552 0717

Fitness 5 Pécs - csoportos edző - Storozynski-Horváth Beáta - Hot Iron

Storozynski-Horváth Beáta

CSOPORTOS EDZŐ - HOT IRON

A sportolás, a fitnesz világába 13 éve csöppentem bele. Akkoriban vettem részt az első csoportos fitnesz órán, illetve párhuzamosan ezzel kezdtem el táncolni is. Mindkettőt imádtam. Annyira szerettem edzeni járni, hogy elkezdtem egy fitnesz sulit, majd későbbi tanulmányaimat is a sport köré építettem. Edző és testnevelő tanár lettem. 

Mindkét szakmámban elkezdtem dolgozni, idő közben egyre több képzést végeztem el, így többféle csoportos óratípussal foglalkozhatok. A csoportos órák lendülete olyan energiát ad, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia legalább egyszer. Keresd meg a számodra szimpatikus óratípust, és vágj bele! Látni fogod, hogy mire képes a csoport húzóereje! Nincs mit vesztened.

Ha mégsem ez a te világod, akkor a személyi edzéssel próbálkozz! Egy jó szakember végig fog kísérni a céljaidhoz vezető úton. A közös munka közös célt is jelent, a sikered, az én sikerem is. 

Edzőként fontosnak tartom a hitelességet, így saját határaimat is feszegetem. 2 éve a versenysporttal kezdtem el foglalkozni. Fitnesz versenyzőként megtapasztalhattam a végleteket és azt, hogy mindig van hova fejlődni. 

Lehet a célod fogyás, izomépítés, a lelkiismereted megnyugtatása stb., de egy valamit tarts mindig szem előtt: az életminőségedet te határozod meg, és az egészséged a te kezedben van. 

Ha szeretnél velem dolgozni, és szeretnél minőségibb életet élni, akkor keress bizalommal! 

Nyelvek: angol

Fitness 5 Pécs - csoportos edző - Pék Mónika

Pék Mónika

CSOPORTOS EDZŐ - ALAKFORMÁLÓ

Csoportos fitness instruktor

Mozgás – lelki egészség – testi egészség – barátok – szórakozás

Ezt adja a mozgás….Azért végeztem el a fitness instruktoriképzést, hogy ezt közvetíteni tudjam másoknak is. A sportban mindenevő vagyok. Vívtam hat éven keresztül, jártam sportaerobic órákra is, úsztam évekig , futok és persze a csoportos órák sokféle formáját kipróbáltam már: alakformáló, köredzés, crossfit, hot-iron, spinning. 

Ami leginkább a szívemhez közel áll, az az alakformáló óra. 

Angolt tanítok középiskolában és tapasztalom, hogy milyen nagy szüksége lenne a középiskolás korosztálynak is a rendszeres mozgásra, hogy ellensúlyozzák a sok, padban eltöltött órát, és hogy lássák, hogy a mozgás nemcsak fittséget, erőnlétet, egészséget tud nyújtani, hanem pozitív szemléletet és tettre készséget is. De igaz ez minden korosztályra. Energiát ad, hangulatot javít, kitartásra bír, változatosságot nyújt a mindennapi életben.

Az óráról:

Jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén, tónusfokozásán van a hangsúly. Bemelegítéssel indul, aztán azegész testre kiterjedő, egyszerűen felépített, jól követhető gyakorlatokat végzünk a lehető legtöbb izomcsoportot megdolgoztatva.

Az óra a változatos gyakorlatokkal és a különböző eszközök használatával éri el az alakformáló hatást. Az órán használt eszközök lehetnek pl: step pad, gumikötél, kézisúlyzó, fitball.
A levezető részben a megdolgoztatott izmokat megnyújtjuk, hogy megőrizzék rugalmasságukat, regeneráljuk a testünket. 

Kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat!

’The only one who can tell you „You can’t do it” is you butyou don’t have to listen’

„Az egyetlen, aki azt mondhatja neked, hogy „nem tudod megcsinálni”, az te vagy, de nem kell ráhallgatnod.”

Jessica Ennis-Hill