Fitness 5 Pécs - slider

Fitness FIVE pécs

Bejelentkezés

OPTIME BEJELENTKEZÉS

fitness

ÓRAREND

Frissítve: 2021. 06. 30.

A nyári szabadságolások miatt az aktuális napi órarendért keresd a recepciót, vagy jelentkezz be!
Szeptembertől új órarenddel jelentkezünk, köszönjük a megértést.

EDZŐINK

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Hencz-Pocsai Réka

Hencz-Pocsai Réka

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testépítés és fitnesz sportoktató
 • Versenyfelkészítő edző
 • INBA Miss Olympia Bikini

Eredetileg nem készültem edzőnek, bikini fitnesz versenyzőként lettem a konditermi edzés híve, így váltam edzővé, versenyfelkészítővé.

A versenyeredmények, érmek és serlegek – a sajátjaim és a versenyzőimé egyaránt – nagyon jól mutatnak, csakúgy, mint a kidolgozott, szép test. Az igazán nagy eredmény viszont az, amikor a mindennapos kitartást, fegyelmet, a szorgalmas munkát az edzőtermen kívül is tudod kamatoztatni. Sok út vezet a sikerhez, és nem kell versenyzőnek lenned ahhoz, hogy elérd a saját sikereidet. Lépj ki a komfortzónádból, próbálj ki új módszereket és lásd meg mi válhat belőled! A konditeremben nem csak az izmaid fejlődhetnek, hanem a személyiséged is.

A versenyzés során megtapasztaltam a sportágat a végletekig. Végigcsináltam a legszélsőségesebb edzésterveket, a legszigorúbb diétákat is, kipróbáltam az izomtömeg-növelő terveket és a szponzoraim révén megtanultam, hogyan fokozhatjuk az eredményeket a mai táplálék-kiegészítőkkel. Ezekkel a személyes tapasztalataimmal, és a sportág iránti szeretettel tudlak segíteni és motiválni, ha fogyásra, izomépítésre, fitt formára vagy színpadra lépésre vágysz.

Mottó:

„A szánalmat ajándékba kapjuk, az irigységért meg kell dolgozni.” (Casanova)

Beszélt nyelv: angol

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Karmó Szilvia

Karmó Szilvia

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testépítő-Fitness Sportoktató
 • BOSU Trainer
 • Életmód és Táplálkozási Tanácsadó
 • Pécsi Tudomány Egyetem TTK matematika-fizika tanár

Már kisgyermekként tudtam, hogy tanítani szeretnék, így lettem pedagógus. A mozgás nem volt az életem része, versenyszerűen nem sportoltam. Felnőttként fontossá vált számomra az egészséges életmód és a mozgás, így gyermekeim születése után a mindennapjaim részévé vált. Mindig szerettem a kihívásokat, így kezdtem el 40 évesen síelni.  Soha nem gondoltam, hogy egy síbaleset gyökeresen változtatja meg az életem és egy új életút kezdődik számomra. Immár 7 éve, hogy először súlyzós edzést végeztem és azóta az életem részévé, majd hivatásommá vált. Vallom, hogy tanulni, fejlődni soha nem késő és az új célok, álmok viszik előre az embert.

Amire büszke vagyok:

Büszkeséggel tölt el, hogy saját átalakulásommal példát mutattam a családomnak, gyermekeimnek és a körülöttem élőknek. Megmutattam, hogy ha mersz nagyot álmodni, akkor azt kitartással, hittel és teljes odaadással eléred. Számomra az egyik legfontosabb dolog a hitelesség és példamutatás. Táplálkozási tanácsadóként több embernek segítettem már az egészséges életmód elsajátításában és a felesleges kilók leadásában.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Az edzések során fontosnak tartom a helyes mozgásminta elsajátítását és a preventív módszerek figyelembe vételét. Az állapotfelmérés után az életkornak és edzettségi szintnek megfelelő edzésterv összeállítása az elsődleges szempontom. Célom, hogy a mozgás mellett a helyes táplálkozás alapjait is elsajátítsák vendégeim. Ha már megfogalmaztad a célodat, de az eléréséhez segítségre van szükséged keress bátran! Én már végig mentem az úton, téged is végig vezetlek rajta!

Mottó:

„ Ha van egy álmod megvalósíthatod, senki nem fog vissza. Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le!”

Beszélt nyelv

 • magyar
Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Jóga - Kovács Dorina

Kovács Dorina

CSOPORTOS EDZŐ - Jóga

Kovács Dorina vagyok. Jóga, gyermek jóga, stretching oktató, gerincterápiás tréner,fitness instructor.

2009-ben találkoztam a jógával és minden eddig tanult tudásom ebben a mozgásformában tudott igazán kiteljesedni, mert ez az a műfaj, ahol igazán otthon érzem magam.

A jóga számomra nemcsak egy mozgásforma. A jóga az életem. A jóga által lehetőséget kapok és adok a lelki és testi megújulásra, a kiteljesedésére a jóga tisztító és építő erején keresztül.  A jóga az, ami lehetővé teszi, hogy másokkal is megosszam a jóga iránti szeretetemet, szenvedélyemet és boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatomat a világgal.

Azt hiszem egy picit, minden ember más – vagy máshol tart az életében – és ezért minden embert máshonnan lehet megközelíteni a jógán keresztül. Ettől függetlenül, fontos számomra, hogy a jógára ne csak, mint fizikai gyakorlásra tekintsünk, hiszen ennél lényegesen több. Szeretném átadni, vagy inkább “megtapasztaltatni” azt a belső gazdagságot, tartalmat, amit számomra ad a jóga. Mindez felbecsülhetetlen ajándék egy ember életében.

A legfontosabb, és állandó célkitűzés a saját gyakorlásomban, hogy fejlődjek. Szembenézzek a határaimmal és elfogadjam, vagy túllépjem azokat. A jóga gyakorlása tökéletes tükröt tart elénk! Azt vettem észre, hogy ugyanazt tapasztalom meg az óra tartása közben, mint amit a gyakorlásomkor. Önátadást.

Az a célom, hogy visszavezessem az embereket saját magukhoz, ahol megtalálják mindazt az intuíciót, amire szükségük lehet, hogy rátaláljanak a lehetőségeikre, és egészséges, kreatív és örömteli életet éljenek!

Nagy örömre szolgál azt látni, hogy a jóga minden nap valami újat tanít nekünk. A jóga nem más, mint hogy mindent annak természetes, egység állapotába juttasson, a korlátokkal való határok feloldásába. Először kívülről majd belülről. Hogy eggyé, hogy semmivé váljunk.

Bármit meggyógyíthatsz a depressziótól és a szorongástól kezdve régi sportsérülésektől és hátfájdalmakon keresztül egészen az allergiáig,a premenstruációs szindrómáig.

Egyetlen olyan okot sem ismerek, ami azt támasztaná alá, miért ne kellene valakinek legalább kipróbálnia a jógát, főleg ha szem előtt tartjuk a rendszeres gyakorlással, jógagyakorlatokkal, amelyek enyhítik vagy meggyógyítják a gyakori panaszokat.

 • Kimerültél, és erre keresel gyógymódot? Nálam találsz!
 • Állandóan fáradtnak érezed magad, és egy kicsi vágyat sem érzel, hogy lemássz a kanapéról? Jó helyen jársz!
 • Túl sok időt töltesz a számítógép előtt? Stresszes vagy, szét vagy teljesen csúszva, és úgy érzed, nem bírod tovább? Néhány hasznos és jó ászana, illetve a meditáció sokat segíthet!
 • Megijedsz és pánikba esel, mikor meglátod, hogy nem elég feszes a popsid, csúnya a tartásod, nincs, egy darab kocka a hasadon vagy inkább „nem tudom, a talajt megérinteni” szindrómában szenvedsz? Én azért vagyok, hogy segítsek!

Ha úgy érzed, hogy már nem bírod tovább feszegetni a határaidat, hagyd, hogy a jógám áltál bemutatott, hasznos jógagyakorlat sorok és a hozzájuk kapcsolódó meditációk ellazítsanak és stresszmenetesítsenek. Az elhatározást neked kell meghoznod, gyakorolni neked kell, de együtt haladunk egy csodás ösvényen és a jóga által nagyszerű dolgokat fedezhetünk fel!

Nagy szeretettel és sok feltöltődéssel várlak az óráimon! Namaste

Dorka

Mottó:

“A jóga egy lámpás, amelyet ha meggyújtjuk, többé nem halványul el. Minél jobban gyakorolsz, annál fényesebb a lángja.” – Iyengar

Fitness 5 Pécs -

Jakab Yvett

CSOPORTOS EDZŐ - Kangoo

Végzettségeim:

 • 2010 – Sportedző/Aerobikedző – SZTE JGYPK Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ
 • 2010 – Kangoo Power oktató – K.C. H Company Kft.
 • 2010 – Kangoo Discovery oktató – K.C. H Company Kft.
 • 2015 – Sporttáplálkozási és táplálék kiegészítési tanácsadó – IWI International Wellness Institute
 • 2015 – Piloxing oktató – Piloxing Academy LLC  
 • 2018 – Személyi edző – Weider Professional Fitness Trainer
 • 2018 – Gymstick Muscle Trainer – Gymstick Academy Hungary
 • 2019 – Kangoo Dance oktató – Sifijumps Hungary Kft.
 • 2019 – Kangoo Boot Camp oktató – Sifijumps Hungary Kft.
 • 2020 – Életmód és táplálkozástanácsadó – Weider Professional Fitness Trainer
 • 2020 – Hormonális táplálkozás tanácsadó – Weider Professional Fitness Trainer

Célom megszerettetni a mozgást, egészségtudatossá tenni a vendégeimet és kialakítani bennük, hogy a mindennapi életük része legyen a edzések beiktatása.

Edzéseimen próbálom mindenkiből kihozni a maximumot a jobb teljesítmény és eredmény elérése érdekében.

Minden egyes órámon figyelembe veszem a vendégkör összetételét aminek függvényében állítom össze az adott óra gyakorlatait.

A legfontosabb, hogy aki eljön az órámra, annak sikerélménye legyen és jó érzésekkel – és elfáradva- távozzon és szívesen jöjjön el a következő alkalommal is!

Épp ezért bátran jöhetnek életkortól függetlenül kezdők is az edzéseimre, biztosan nem fogják megbánni!

A jó hangulat és az izzasztó edzés garantált!

Csak nekiindulni nehéz, de ha rászántad magad, ne késlekedj!

Gyere és próbáld ki!

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Aerobic - Bonatti Alessandra Boni

Bonatti Alessandra

CSOPORTOS EDZŐ - Aerobic

Bonatti Alessandra vagyok, de a legtöbben Boninak hívnak. Olasz felmenőkkel rendelkezem így a mosoly az edzés közben is jelen van, mert számomra a sport az örömöt és a kikapcsolódást jelenti.

15 éves koromban lépett az életembe az aerobik, ami azóta is az egyik hobbim és mára már a munkám is egyben. Két óratípussal várlak benneteket, az egyik az alakformáló ahol kisebb súlyokat, gumiszalagot valamint step padot használunk, itt nagyobb ismétlésszámmal dolgozunk. A másik edzésforma a zsírégető, ahol lassabb, statikusabb gyakorlatokkal és nagyobb súlyokkal fejlesztjük az izomzatunkat.

Nagy mosollyal és sok szeretettel várlak benneteket!

Kérdés esetén keress nyugodtan telefonon, vagy email-en.

 

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Grász Péter

Grász Péter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Fitness Instruktor
 • Személyi edző
 • Sporttáplálkozási és Táplálék-kiegészítési tanácsadó
 • TRX STC Trainer (Suspension Training Course L1)
 • TRX SMSTC Trainer (Sports Medicine Suspension Training Course L2)
 • Gymstick Trainer

Magamról:

Nagyon Fontosnak tartom, hogy minden ember életében jelen legyen a rendszeres sport. Én több mint 18 éve ismerkedtem meg a konditermek világával és hamar a mindennapjaim részévé vált, mára már a hivatásom is. Folyamatosan képzem magam, és keresem az új eszközöket, edzésmódszereket a változatos, hatékony edzésekért.

Amire büszke vagyok:

A több mint 7 év alatt sok-sok sikertörténet részese lehettem. Segítettem fogyásban, súlygyarapodásban, formálódásban, állóképesség fejlesztésben.

Kiemelnék több látványos eredményt is:

 •  – 50 kg fogyás 13 hónap alatt (férfi vendég),
 •  – 48 kg fogyás 15 hónap alatt (női vendég).

Tudatos táplálkozás és a rendszeres sport a recept. (A „Titok” : 70% Táplálkozás, 30% Edzés)

Edzéseimről, specialitásaim:

Ha növelni szeretnéd az Önbizalmad, az Állóképességed vagy Sportosabb, ezáltal Egészségesebb szeretnél lenni és képes vagy ezért tenni is, akkor keress bizalommal.

 Jó hangulatú, változatos, Fejlesztő edzésekkel várlak.

Mottó:

„Ki kell lépned a komfortzónádból, hogy fejlődhess!!”

Beszélt nyelvek: Magyar

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Tamási Viktor

Tamási Viktor

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • PTE-ETK Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés BSc
 • PTE-TTK Rekreáció MSc szak, Sportrekreáció-Sportturizmus szakirány

Magamról:

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás, ezért több sportágban is kipróbáltam magam, többek között, labdarúgásban, küzdősportokban és testépítésben is. A rendszeres testedzés hobbiként indult, majd életformám lett és későbbiekben a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatban végeztem egyetemi tanulmányaim. A célirányos edzés, helyes táplálkozás és egészséges életmód ma már hivatásom, amit igyekszem mások számára is elérhetővé tenni.

Amire büszke vagyok:

Megszerzett tanulmányaim és tapasztalataim révén már sokaknak tudtam segíteni életmódváltásban, edzés és táplálkozás terén is, nemtől, kortól, edzettségi szinttől és egészségi állapottól függetlenül. Örömmel tölt el, hogy egyéni célok, mint izomépítés, karcsúsítás, erőnövelés vagy akár állóképesség fejlesztés mellett fizikálisan és lelkileg is kiegyensúlyozottabbak és magabiztosabbak lettek vendégeim.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Személyi edzés: Személyre szabott edzés, amelyet előzetes szintfelmérést követően, az adott személyhez, annak egészségi- és fizikai állapotához és célkitűzéséhez igazítok.

Mottó:

„Edzett testben edzett lélek!”

Beszélt nyelvek:

 • Angol
 • Magyar – anyanyelv
Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Spinracing - Mészáros Fanni

Mészáros Fanni

CSOPORTOS EDZŐ - Spinracing

Végzettségeim:

 • Aerobic sportoktató
 • SpinRacing csoportos óraadó
 • PTE-BTK, BA romanisztika alapszak, olasz szakirány
 • PTE-BTK, Testnevelő tanár – olasz nyelv és kultúra tanára (folyamatban)

A Spinracing a kondicionális és koordinációs képességek fejlesztése mellett egy kiváló stresszoldó, hangulatjavító, alakot formáló, edzői irányítással zenére végzett csoportos óra.

Ezt a sportot tizenegy éve űzöm, ebből kilenc éve, mint edző. Az órákon külön figyelmet fordítok a spinning kerékpár helyes beállítására és annak megfelelő használatára! Az eszköz szabályos használatának megtanulása után a saját fizikai és lelki erődnek megfelelően tudod felvenni a ritmust a zenével és velem, így alkotva együtt egy egészet és garantálva a Spinracing függőséget.

„IF YOU SPIN, YOU WIN!” with M.Fanni

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Vida Ákos

Vida Ákos

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia BSc
 • Testnevelési Egyetem – Humánkineziológia MSc
 • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző
 • Bene Gerincakadémia – Gerinc és Fitness alaptanfolyam
 • Balance Medical Fitness Akadémia – Kinesiology-taping/Sporttaping

Magamról:

A sport a mindenem. Sportszerető családba születve mindig is természetes volt számomra, hogy egész életem egyik legmeghatározóbb eleme a testmozgás, a sport. Kiskorom óta fő sportágam a tenisz, mellette éveken át röplabdáztam, későbbiekben pedig játékvezetőként tevékenykedtem. Gimnazistaként, 16 évesen léptem be először konditerembe, gyorsan az egyik kedvenc időtöltésemmé vált ez a fajta edzésmód.

Amire büszke vagyok:

A hivatásomra, melynek köszönhetően más emberek egészségét fejleszthetem és növelhetem bennük a sport iránti szeretetet, valamint annak fontosságát. Szeretném a vendégeim és mindenki számára átadni a lehető legtöbb és legmagasabb szintű tudást, mely által biztonságosan és eredményesen tudják megkezdeni edzőtermi utazásukat.

Edzésemről, specialitásaimról:

Az edzések során mindig elsődleges szempont a prevenció, melyre minden alkalommal nagy hangsúlyt fektetek. Szeretem a különböző edzésmódszereket vegyíteni, így változatos, szórakoztató és kihívásokkal teli edzések várják a vendégeimet. Ugyanakkor nem csak az izomerő növelése, vagy az esztétika javítása a célom, hanem az esetleges sérülések rehabilitációja, az izomdiszbalanszok felmérése és korrigálása, valamint nem utolsó sorban a pozitív énkép, önbizalom megerősítése is helyet kap a szemléletmódomban.

A közös munka kezdetét minden esetben egy alapos beszélgetés előz meg, ez alapján tudom biztosítani, hogy az edzésprogram személyre szabott legyen.

Mottó:

„Eat. Sleep. Train. Repeat.”

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol
 • Német

Közösségi média

Sólymos Viki

CSOPORTOS EDZŐ - SpinRacing

2012 óta SpinRacing fanatikus vagyok!
A sportág iránti szerelmem 2014-ben bontakozott ki, amikor elvégeztem a Fitness Company SpinRacing kerékpárfitness tanfolyamát, azóta is aktívan tartom edzéseimet!

Na de mi is az a SpinRacing, és miért szeretjük annyira?!
Egy olyan teremkerékpáros kardió edzés, ami javítja az állóképességet és rendkívül hatásosan formálja és átmozgatja a teljes testet.
Ha szereted a zenét, a pörgést vagy csak egy kis stresszlevezetésre vágysz akkor ezt a mozgásformát neked találták ki!

Mindannyian tudjuk mi kell az egészséges élethez. Megfelelő táplálkozás és rendszeres mozgás. Mégis milyen nehéz ezt a két apróságot egymással és a hétköznapjainkkal összeegyeztetni. Persze közbe jöhetnek fontosabb dolgok és könnyű kifogásokat találni, majd az edzést “holnap” elkezdeni. Hiszem, hogy ez a bizonyos “majd máskor edzek” hamarabb és könnyebben eljön ha megtaláljuk a számunkra legélvezetesebb sportágat.

Kiskorom óta számos edzés típust kipróbáltam, de azt a motivációt, amit a SpinRacing nyújt sehol sem tapasztaltam! 

További felmerülő kérdéseddel bátran fordulj hozzám Facebook-on vagy Instagram-on megtalálsz SpinRacing Vikivel néven!

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Sólyom Norbert

Sólyom Norbert

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM​

Végzettségeim:

 • Testépítés és Fitness Személyi Edző
 • Táplálkozási tanácsadó

Magamról:

Sport múltam szerződött középtáv futással kezdődött,  többszöri dobogós helyezéssel, magyarországi sportszövetség kitüntetésekkel. Később több sportot is kipróbáltam, de végül a testepités lett amiben kihívást és új lehetőséget láttam. Azóta is -20 éve- hobbimmá, majd hivatásommá vált.

Edzéseimről:

Az edzés akkor eredményes, ha a vendég megkapja a megfelelő motivaciót, segítséget az általa kitűzött cél/célok eléréséhez.

Mindezt egy teljes körű állapot felmérés előzi meg; kondíció, testtartás, sérülések felmérése, javítása, valamint egészséges életmód.

Egy elégedett vendég számomra is siker és motiváció.

Ha úgy érzed több van benned, ki szeretnéd hozni magadból a maximumot, vagy csak kikapcsolódnál keress bizalommal.

Mottóm:

 „A lehetetlen  csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra”

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Holland

Weboldal és közösségi média:

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Apró Péter

Apró Péter

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségek:

 • Sportoktató
 • Személyi edző
 • Funkcionális trainer
 • Performance Enhancement Specialist

Sportpályafutásom 9 évesen kezdődött a harcművészetekkel, Aikido-ból fekete övet szereztem.

A fitnesszel mint sporttal, a 20-as éveimben ismerkedtem meg. Hamarosan nem csak hobbimmá, hanem hivatásommá is vált. Azóta folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész szakmai ismeretekkel rendelkezzek.

Holisztikus szemlélettel állok edzéseimhez: a cél nem csak a kívánatos külső elérése, hanem a test erejének növelése, tartáshibák korrigálása, izom és tartás-aszimmetria miatti fájdalmak csökkentése, valamint testünk mellet szellemünk erősítése is, hiszen edzésről edzésre legyőzzük önmagunkat.

Mottóm:

Az igazi győzelem a magunk fölött aratott győzelem, a gyors győzelem napja

(Ueshiba Morihei)

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Közösségi média:

English speaking personal trainer!

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Step Aerobic - Horváth Lea

Horváth Lea

CSOPORTOS EDZŐ - Step Aerobic

Végzettségek:
Csoportos Fitness Instruktor

4 éves koromban kezdtem el táncolni, majd 18 éves koromban váltottam át az aerobicra. 


Fontosnak tartom, hogy minden ember életében szerepet kapjon a sport és a rengeteg fitness irányzatnak hála mindenki megtalálhatja magának a tökéletes óratípust.


Nagyon fontos számomra a zene és a változatos mozgás, így az órán a kardió mellett az erősítés is szerepet kap.

Step aerobic óráimon a pörgős zenékre a garantált izzadás mellől az izomláz sem marad el! 🙂

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - FitFight - Dr. Kuperczkó Adrienn

Dr. Kuperczkó Adrienn

CSOPORTOS EDZŐ - FitFight

Gyermekkorom óta lételemem a mozgás, életem fontos és meghatározó része a sportolás.

Ritmikus gimnasztikáztam, majd a sportaerobik következett, eközben az edzőtermek világába is belekóstoltam, elsődlegesen az erőnlétem és a fizikumom fejlesztése érdekében. A csoportos fitness órák széles tárházát kipróbáltam, de a FitFight® óratípus vált igazán szerelmemmé, mely nem csak egy edzésmódszer -ami felpörgeti a pulzust és a hangulatot-, sokkal inkább igazi életérzés.

Nyomozóként dolgozom egy bűnüldöző szervnél, ahol fontos az önvédelem, így a küzdősportok világa sem idegen számomra. Küzdősport alapokra épülő fitness mozgásformát kerestem és találtam: részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola szervezésében a FITFIGHT® INSTRUCTOR akkreditált képzésen, s beleszerettem.

Célom, hogy minél szélesebb körben meg tudjam megismertetni ezt a dinamikus, pörgős, igazán jó hangulatú edzésformát, mely az edzés végére rengeteg pozitív energiával tölt fel, erőt és magabiztosságot adva, kortól és nemtől függetlenül.

Miért ennyire jó a FitFight®?

A FitFight® kiváló stresszlevezető hatású fitness irányzat, ami garantáltan kikapcsol. Dinamikus, rendkívül jó állóképesség-fejlesztő és koordinációs képességet is javító edzésmódszer. A magas kalória-felhasználás biztosított, ezáltal az egyik leghatékonyabb alakformáló, zsírégető -igazi KALÓRIAGYILKOS- pörgős óratípus. Küzdősport alapokra (kick boksz, thai boksz, taekwando, jiu jitsu, muay thai) épülő csoportos fitness irányzat, mely ütéseket, rúgásokat, védéseket és azok kombinációit ötvözi dinamikus, 4×8-as ütemszámokra épülő zenével.

Tényleges kontakt nincs, viszont erősítő blokkok igen, ahol a jó hangulat és az izomláz garantált! 

Lelkes és elhivatott vagyok a FitFight® Team tagjaként, s büszke arra, hogy Csörgő Adrienn tanítványaként elsajátíthattam ezt a remek edzésformát. Hiszem, hogy ezzel az irányzattal olyan élményt nyújthatok a jövőbeni vendégeimnek, amelyre óráról órára megéri eljönni!

Mottó:

CSINÁLJ MA VALAMI OLYAT, AMIT A JÖVŐBENI ÖNMAGAD MEGKÖSZÖN MAJD!

#dinamizmus #harciasság #fittség #egészség #erő #pozitivitás #életérzés #fitfight®

Fitness 5 Pécs - Csoportos edző - Zumba / Alakformálás - Szentgyörgyvári Balázs

Szentgyörgyvári Balázs

CSOPORTOS EDZŐ - Zumba / Alakformáló

A mozgás és a tánc mindig is az életem része volt! A versenytánc abbahagyása után hosszú évekig nem tudtam erre a mozgásformára gondolni hiszen imádtam táncolni! Aztán találkoztam a Zumbával ami újra felélesztette a tüzet… 2012 júniusában végeztem el a Zumba oktatói képzést, és azóta nincs megállás! 

Óráimon minden korosztály képviselteti magát, ezért igyekszem mindig úgy összeállítani az koreográfiákat, hogy mindenki megtalálja az adott órán a kedvencét, és le tudja követni a lépéseket!

A zumbával kapcsolatban rengeteg tévhit kering manapság ezért várlak Téged is az órámra, hogy megmutassam Neked is mi az a Zumba érzés! A “buli” végén pedig imádom látni amikor a vendégek “fáradtan” csurom vizesen de mégis hatalmas mosollyal mennek ki a teremből! 

Gyere, jó lesz majd meglátod… 🙂

Fitness 5 Pécs - Személyi edző - Marossy Gergely

Marossy Gergely

SZEMÉLYI EDZŐ - TRX / Sparta Cross

TF: edző, sportmenedzser.

Spoken languages: English, German

Végzettségek, tanfolyamok:

 • Spartan: SGX Coach,
 • Movelab Academy: PWRON, Superhuman,
 • Pierre’s Elite Sport Performance: 
 • Speed, Agility, Endurance.
 • TRX STC,
 • TRX SMSTC,
 • TRX csoportos képzés,
 • Bodyrope,
 • R-med: plyometria és agility, foam roll,
 • Movementclinic: Futás, Futóedzés,
 • Udemy: Sports Nutrition,
 • WADA: Doppingellenőrzési ismeretek,
 • IWI Erőnléti edzés konferencia 2014, 2015,
 • MET erőnléti edző konferencia 2017.

Gyerekkorom óta sportolok, ami a mai napig is tart:

 • a magyar spartan VB csapat kapitánya vagyok,
 • tagja vagyok a magyar 50+ kosárlabda-válogatottnak,
 • rendszeresen indulok itthon és külföldön spartan, terepfutó, futó és kosárlabda versenyeken.

1992 óta vagyok edző, folyamatosan képzem magam, tagja vagyok a Magyar Edzők Társaságának és a Magyar Sporttudományi Társaságnak is.

Előző éveim edzői eredményei:

 • több tucat sportolónak segíthettem, hogy rajthoz álljon, vagy szintet lépjen spartan versenyeken.
 • Ingyenes zoom edzéseket tartottam és tartok, a Spartan világában én voltam az első nem amerikai edző a nyilvánosság előtt.
 • Egyéni edzések tartok kosárlabdázóknak, atlétáknak, küzdősportolóknak.
 • Kosárlabdában magyar és Pest megyei, budapesti bajnoki címek, illetve négy külföldi torna győzelem.
 • Két női profi csapatnál is voltam edző.

Előző éveim sportolói eredményei:

 • Spartan: több, mint 50 verseny,
 • CEU, Közép-Európai Régió,
 • 45-49 korosztály: 15. helyezés,
 • részvétel több VB-n, Spárta, Izland, Svédország.
 • Masters kosárlabda EB:
 • 7. hely 24 csapatból,
 • Masters kosárlabda VB:
 • 18. hely 24 csapatból,

Edzéseimről:

adatok, mérések, tervezés, mozgásminőség, fokozatosság, személyre szabott edzésterv, táplálkozás, táplálékkiegészítők.

Fitness 5 Pécs - Személyi edző Sági Lola

Sági Lola

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Egész eddigi életemet kitöltötte a különböző sportok űzése és az irántuk érzett szenvedély. A gimnasztikától -az atlétikán keresztül, egészen a küzdősportokig bezárólag, széles körben kipróbáltam magam. Körülbelül 10 év telt el az első konditermi edzésem óta, azóta töretlen a lendületem. Ebben az időszakban realizáltam, hogy a szenvedély hivatássá nőtte ki magát.

 

Fontosnak tartom a mai rohanó világunkban, hogy az emberek becsüljék és ápolják az egészségüket. Nem minden esetben sikerül egyedül erre az útra lépni, illetve végighaladni rajta. Ha velem szeretnéd ezt az utat megjárni, várlak szeretettel.

 

Végzettség:

 • PTE BTK Kommunikáció és Médiatudomány
 • IWI Fitness Instruktor
 • IWI Személyi edző

 

Nyelvek: Magyar, Angol

Fitness 5 Pécs - Személyi edző Fodor László

Fodor László

SZEMÉLYI EDZŐ - GYM

Végzettségeim:

 • Fitnesz Instruktor
 • Személyi edző

Vékony gyerek voltam, amikor egy nap úgy gondoltam változtatnom kell. Sportolni 13 évesen kezdtem otthon. A saját testsúlyos edzések jó alapot jelentettek, amikor először léptem át a konditerem küszöbét. Minden nap jobb akartam lenni és rengeteget hibáztam, amiből sokat tanultam. Hiszem, hogy kellő akarattal és kitartással bármi elérhető, mert mindenki elkezdte valahol. Jelenleg Men’s Physique versenyző vagyok a Biotechusa Fitness team-nél. Versenyzői karrierem elején vagyok, de célom hogy profi legyek.

Célom a mozgás és az egészséges életmód megszerettetése az emberekkel, és átadni azt az életfelfogást, hogy nincs leküzdhető akadály. Kitartással, szorgalommal elérheted a céljaidat.

Az edzéseken maximális figyelmet kapsz tőlem, tégláról téglára építkezünk mivel megfelelő alapok nélkül nincs eredmény sem.

Beszélt nyelvek:

 • Magyar
 • Angol

Mottó:  Te vagy önmagad legnagyobb ellensége, küzdj meg a szörnnyel, és győzz!

Közösségi média: